Site icon NewsIT

Η Δέσποινα Καμπούρη ταξίδεψε με τρένο για Θεσσαλονίκη με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη να στοιχειώνει τις σκέψεις της

12.07.2024 | 10:35
Η Δέσποινα Καμπούρη ταξίδεψε με τρένο για Θεσσαλονίκη με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη να στοιχειώνει τις σκέψεις της

Η Δέσποινα Καμπούρη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Ταξίδεψε με τρένο και την κόρη της, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Η Δέσποινα Καμπούρη μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» επέλεξε την Θεσσαλονίκη για το ξεκίνημα των καλοκαιρινών της διακοπών, με μέλη της οικογένειάς της. Η κόρη της, της ζήτησε να πάνε ταξίδι με το τρένο, κάτι που προβλημάτισε την γνωστή δημοσιογράφο μιας και οι μνήμες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι ακόμη νωπές.

Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το χατίρι στο παιδί της και εν τέλει ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τη συμπρωτεύουσα. Στην ανάρτησή της, η Δέσποινα Καμπούρη γράφει: «Μαμά δε θα ήταν υπέροχη ιδέα να πάμε στη Θεσσαλονίκη με το τρένο;». Και κάπως έτσι ταξιδεύουμε μαζί για πρώτη φορά με τρένο.

Έκλεισα τα εισιτήρια ηλεκτρονικά. Ένιωσα το χέρι μου να πηγαίνει αυτόματα στο τελευταίο βαγόνι για να επιλέξω θέσεις. Οι μνήμες είναι νωπές και έντονες. Λες και σέρνεται ακόμα μια δεισιδαιμονία στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Ακούω από το μεγάφωνο: «Παρακαλούμε τους επιβάτες που θέλουν να αποβιβαστούν στο Λιανοκλάδι να εξέλθουν από δεξιά αφότου η αμαξοστοιχία ακινητοποιηθεί πλήρως. Επόμενη στάση Παλαιοφάρσαλος».

Κάθομαι προβληματισμένη στη θέση μου. Όλοι αυτοί οι αθώοι άνθρωποι, δεν είχαν ιδέα πού οδηγούνται. Άραγε τι να έκαναν εκείνη τη στιγμή; Τι να σκέφτονταν; Να ήταν χαρούμενοι; Να ήταν ερωτευμένοι; Να ήταν έτοιμοι να αρπάξουν τη ζωή από τα μαλλιά…

Φοβάμαι να αφήσω τη μικρή μόνη της για να πάω στο μπαρ να φέρω νερά, ενώ δε θα έπρεπε. Είναι όλα στο μυαλό μου. Στο μυαλό όλων. Σε λίγο πλησιάζουμε Λάρισα. Δεν ξέρω αν θέλω να σηκώσω το κουρτινάκι του παραθύρου. Η σκέψη μου είναι κοντά σε όσους υποφέρουν από αυτό που συνέβη. Όσοι υπάρχουμε ακόμα, επιζούμε από τύχη. Αυτή είναι η αλήθεια. Ας μας έχει ο Θεός καλά κι ας πληρώσουν οι ένοχοι γι’ αυτό το έγκλημα…» έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version