Lifestyle

Η Έφη Αχτσιόγλου τήρησε την υπόσχεση στον γιο της: Χαλαρές στιγμές στην παιδική χαρά

Μία πρωινή βόλτα με τον μονάκριβο γιο της έκανε η Έφη Αχτσιόγλου στην παιδική χαρά της γειτονιάς τους. Ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε στιγμές ηρεμίας με τον 2χρονο Άρη.

Με casual look, η Έφη Αχτσιόγλου έπαιξε με τον μικρό Άρη στην παιδική χαρά, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Mαμά και γιος απόλαυσαν τη βόλτα τους, με την πολιτικό να κουβαλάει καθ’ όλη τη διάρκεια τα παιχνίδια του γιου της.

Είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που τη βλέπουμε σε χαλαρές στιγμές με τον γιο της. Η προηγούμενη ήταν λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. 

EFI AXTSIOGLOY NDP EFI AXTSIOGLOY NDP EFI AXTSIOGLOY NDP

Ο μικρός Άρης είναι ο καρπός της σχέσης της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. 

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον γιο του. Η Έφη Αχτσιόγλου, μάλιστα, σπάνια κάνει αναφορές στον μικρό της. 

Εξαίρεση το βράδυ της ήττας της από τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ όταν, αποδεχόμενη το αποτέλεσμα, είχε υποσχεθεί στον μικρό Άρη ότι πλέον η μαμά του θα ήταν περισσότερο χρόνο κοντά του, αφού αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κάνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας. 

Φωτογραφίες NDP

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3