Lifestyle

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει διακοπές στην Κρήτη και «κατεβάζει» σφηνάκια με τον Παντελή Τουτουντζή

Στην Κρήτη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα που απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου κολυμπώντας στις παραλίες του νησιού και πίνοντας ρακές με τον φίλο της, Παντελή Τουτουντζή.

Τα «πάνω – κάτω» έφερε η γνωστή τραγουδίστρια στο νησί της Κρήτης, η οποία φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή της σε ρυθμούς κρητικής λίρας. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε βίντεο στο Instagram στα οποία φαίνεται η ίδια να πίνει σφηνάκια με τον Παντελή Τουτουντζή αλλά και τον κουμπάρο της Πέτρο Τσαπαρδώνη, ο οποίος βάφτισε τον γιο της, Ερμή, να χορεύει σε παραδοσιακά τραγούδια.

Η κορυφαία καλλιτέχνης γεμίζει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει από Σεπτέμβρη «με φόρα» στις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Να ζήσει η Κρήτη!» φώναξε η Ελένη Φουρέιρα σε ένα από τα βίντεο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατάφερε να συνδυάσει και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με τις διακοπές καθώς στις 26 αλλά και στις 28 Αυγούστου έχει συναυλίες στα Χανιά και στο Ηράκλειο αντίστοιχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα