Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει στις πίστες μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε: Η ανάρτησή της

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει στις πίστες μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε: Η ανάρτησή της

Στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή επιστρέφει η Έλλη Κοκκίνου μετά την περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε πριν λίγες μέρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, όμως έχει αναρρώσει πλήρως και σκοπεύει να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή. Η Έλλη Κοκκίνου ανακοίνωσε σήμερα (28.08.2024) τα νέα με ανάρτησή της στο Instagram.

Στο story που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, φαίνεται ένα λουλούδι. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Αυτές τις ημέρες που νοσηλευόμουν, δέχτηκα άπειρες ευχές για περαστικά και πολλή αγάπη από εσάς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα που γύρισα πλέον στο σπίτι, σας στέλνω την αγάπη μου και σας ευχαριστώ όλους. Λίγη ξεκούραση και θα τα πούμε πάλι από κοντά πολύ σύντομα. ΥΓ. Να προσέχετε τους εαυτούς σας». Η τραγουδίστρια στη συνέχεια έσβησε το story και ανέβασε δύο νέα.

Στα επόμενα stories της η τραγουδίστρια ανέβασε τις ;αφίσες από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, όπου επιβεβαιώνεται η επιστροφή της.

Όσες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο, η Έλλη Κοκκίνου μοιραζόταν συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της.

Πριν λίγα 24ωρα ενημέρωσε το κοινό της με ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις