Παρασκευή, 30 Αυγ.
27oC Αθήνα

Η Έμα Ρόμπερτς διεκδικεί τον ρόλο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην νέα βιογραφική ταινία – «Είναι το όνειρό μου»

Η Έμα Ρόμπερτς διεκδικεί τον ρόλο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην νέα βιογραφική ταινία – «Είναι το όνειρό μου»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το ρόλο της ζωής της επιδιώκει να πάρει η γνωστή ηθοποιός Έμα Ρόμπερτς, στη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή της σούπερ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον Οκτώβριο του 2023, με τίτλο, «The Woman In Me». Η πρώην βοηθός της τραγουδίστριας σε συνέντευξή της πρότεινε την κόρη του Έρικ Ρόμπερτς, Έμα, για να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή.

Η Φελίσια Κουλότα, πρώην βοηθός της Σπίαρς από το 1997 έως το 2007, πρότεινε σε συνέντευξή της στο TMZ την Έμα Ρόμπερτς στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης ανέφερε για το καστ και την Ντρου Μπάριμορ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο μάλιστα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Τα κινηματογραφικά δικαιώματά της βιογραφίας απέκτησε μετά από έναν «πόλεμο» προσφορών η Universal ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Jon M. Chu, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όταν έμαθε για αυτό, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, μοιράστηκε την αντίδρασή της στο Cosmopolitan. «Είπα: “Λατρεύω τη βοηθό της”. Θέλω να πω, είναι το πραγματικό μου όνειρο να παίξω την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Είναι μια φήμη, αλλά ελπίζω ότι ίσως γίνει πραγματικότητα», ανέφερε

Και παράλληλα συμπλήρωσε: «Εννοώ, θυμάμαι ότι κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου και άκουσα το “In The Zone” και είπα: “δεν μπορώ να βγω από αυτό το δωμάτιο μέχρι να απομνημονεύσω κάθε λέξη”».

Επίσης η ηθοποιός μοιράστηκε ότι «τραγουδάω Μπρίτνεϊ στον γιο μου όταν κάνει μπάνιο όλη την ώρα».

Το «The Woman In Me» το οποίο κυκλοφόρησε από την Gallery Books και έφτασε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times, «είναι ένα βιβλίο που δεν είχα καταλάβει πως έπρεπε να γραφτεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Με βοήθησε να βάλω οριστική τελεία σε πολλές ανοιχτές υποθέσεις και να προχωρήσω σε ένα καλύτερο μέλλον».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις