Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η εντυπωσιακή συναυλία των Maneskin στην Ελλάδα – Φωτογραφίες και βίντεο

Η εντυπωσιακή συναυλία των Maneskin στην Ελλάδα – Φωτογραφίες και βίντεο

Σε μόνιμα ανοδική πορεία βρίσκεται η καριέρα Maneskin. Αφού κέρδισε την Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα έχει «κατακτήσει» τον κόσμο, και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση!

Χτες το βράδυ (23.07.2024) το γνωστό ροκ συγκρότημα βρέθηκε στην Αθήνα για πρώτη φορά, για να δώσει μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ και να χαρίσει στους φανς του μία ασύλληπτη εμπειρία. Παράλληλα, οι Maneskin «έγιναν πολυπλατινένιοι» και βραβεύτηκαν από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records για την τεράστια επιτυχία τους στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιώργος Αρσενάκος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βράβευση και τις αντιδράσεις των μελών με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τη βράβευση, οι Maneskin ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και είπαν κάποιες από τις επιτυχίες τους, στα πλαίσια του Ejekt Festival που τους «έφερε» για το πρώτο τους live στην πρωτεύουσα.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Στη ζωή να συλλέγεις στιγμές, όχι πράγματα!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αρσενάκος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Arsenakos (@g_arsenakos)

Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος και συγκεκριμένα ο κιθαρίστας Thomas Raggi ανέβασε στιγμιότυπα στα stories του στο Instagram από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μία selfie με την μπασίστρια Victoria De Angelis αλλά και ένα σόλο του από τη συναυλία, όπου το κοινό τον αποθελωνει.

«Η Αθήνα ήταν τρελή. Πολλή αγάπη», έγραψε ο κιθαρίστας των Maneskin.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις