Site icon NewsIT

Η Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι: «Καλώς ήρθες, σε αγαπώ»

17.10.2024 | 14:45
Η Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι: «Καλώς ήρθες, σε αγαπώ»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και ασφαλιστή Στράτο Πατσατζή, χθες Τετάρτη (16.10.24).

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της.

«16/10/24. Καλώς ήρθες αγοράκι μας!!! Σε αγαπώ» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο γιος μας έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες. Το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο και όλη αυτή την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα» είχε αποκαλύψει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πριν λίγες εβδομάδες μέσα από το Happy Day.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version