Τρίτη, 8 Οκτ.
23oC Αθήνα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης: «Μου χτυπάει κόκκινο καμπανάκι και δεν μπορώ»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης: «Μου χτυπάει κόκκινο καμπανάκι και δεν μπορώ»
NDP PHOTO

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν στα Χανιά, με μια σειρά από βίντεο που ανέβασαν, να γίνονται viral σε χρόνο ρεκόρ. Πλέον η δημοσιογράφος δέχεται ερωτήσεις για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star και σχολίασε τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς και τις τοποθετήσεις ορισμένων που την κάνουν έξαλλη.

«Υπάρχουν πάρα πολύ εκεί έξω που σχολιάζουν. Αν ρωτάς εμένα κακώς σχολιάζουν για το τι θα βάλω και πώς θα ντυθώ. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω κάποιον ή την αισθητική του ή οτιδήποτε. Να είχαμε να λέγαμε» είπε αρχικά η αθλητικογράφος και συνέχισε:

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αγαπώ την Ματούλα Ζαμάνη, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» ανέφερε για τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών.

«Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πάρα πολύ ευαίσθητο και δεν έχει να κάνει με τα κιλά. Αφορά τη γυναίκα. Μου χτυπάει κόκκινο καμπανάκι. Δεν μπορώ… Αγαπάω την Ευρυδίκη με τα περισσότερα κιλά και με τα λιγότερα κιλά και όπως θέλει να είναι» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την 1η Σεπτεμβρίου του 2024, σε μια όμορφη τελετή στα Χανιά. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, με τους καλεσμένους να γιορτάζουν την ευτυχία του ζευγαριού και να δίνουν ευχές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις