Δευτέρα, 7 Οκτ.
22oC Αθήνα

Η Ιωάννα Τούνη πλάνταξε στο κλάμα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου: «Η κατάχρηση εξουσίας με νευριάζει»

Η Ιωάννα Τούνη πλάνταξε στο κλάμα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου: «Η κατάχρηση εξουσίας με νευριάζει»

«Συνήθεια» έχουν γίνει στην Ιωάννα Τούνη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα αεροδρόμια και στα περισσότερα ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό.

Η πασίγνωστη influencer Ιωάννα Τούνη όπως είχε κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους, το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο Λονδίνο με τους φίλους της για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Δεν ήξερε όμως ότι το ταξίδι θα καταλήξει με κλάματα.

Σήμερα το απόγευμα (07.10.2024) κανονικά πετούσε για Αθήνα αλλά όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και στην πύλη της επιβίβασης, συνόδευσε την εγκυμονούσα φίλη της στην τουαλέτα και εκεί ξεκίνησε η νέα περιπέτειά της.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, εμφανώς ταλαιπωρημένη και με πολλά νεύρα, λέγοντας πως οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας  δεν της επέτρεψαν την είσοδο στο αεροπλάνο και αναγκαστικά πρέπει να ταξιδέψουν με άλλη πτήση.

H Ιωάννα Τούνη είπε πως οι δύο φίλοι τους, ο Στηβ και η Στέλλα επιβιβάστηκαν στην πτήση κανονικά, ενώ η εκείνη και η εγκυμονούσα φίλη της, Ντόρις έμειναν πίσω για την επόμενη πτήση.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη. Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου.

Δεν ξέρω πως να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό, μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά. Σε ότι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά, γράψε μου τι θα έκανες στην θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

@j.touni Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair ♬ original sound – Ioanna Touni

«Είμαι πολύ συγχυσμένη και στεναχωρημένη και ψάχνω πώς θα φτάσω σπίτι. Μόλις ηρεμήσω θα κάνω βίντεο να τα εξηγήσω όλα αναλυτικά», έγραψε σε story στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη.

Στο αμέσως επόμενο story η επιχειρηματίας εξήγησε πως πήγε μαζί με την φίλη της στο αεροδρόμιο Χίθροου ενώ ήταν στο Στάνστεντ για να βρει διαθέσιμη πτήση.

Η ταλαιπωρία της Ιωάννας Τούνη είναι μεγάλη αφού από εκεί που κανονικά θα γύρισε σήμερα το βράδυ στο σπίτι της, τώρα θα επιστρέψει αύριο το πρωί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις