Παρασκευή, 6 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε συναυλία στο Ηράκλειο με υψηλό πυρετό: «Χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε»

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε συναυλία στο Ηράκλειο με υψηλό πυρετό: «Χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Στην Κρήτη βρέθηκε την Τετάρτη (04.09.2024) η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή για τις συναυλίες που θα έδινε σε Χανιά και Ηράκλειο.

Λίγες ώρες πριν ανέβει στην πίστα του θεάτρου «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, και αφού ήδη είχε ξετρελάνει με τα μοναδικά της τραγούδια τους Χανιώτες, η επιτυχημένη καλλιτέχνης ανέβασε υψηλό πυρετό.

Αφού κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, ανέβασε μία selfie στο Instagram και ζήτησε συγγνώμη από τους fan της που δεν έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες και που δεν τραγούδησε σε όλο της το πρόγραμμα.

«Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ένα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες!

Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!

Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτογραφίες αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό.

Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο Θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ’ ευχαριστούμε!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses❤️ (@kaitigarbi)

Η φωτογραφία μάζεψε γρήγορα πολλά likes και πολλά σχόλια με τους θαυμαστές της να της εύχονται περαστικά και να της λένε πόσο καταπληκτική είναι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις