Site icon NewsIT

Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον σύντροφό της Χρήστο Παπατζανή

06.07.2024 | 16:12
Η Κατερίνα Λιόλιου κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον σύντροφό της Χρήστο Παπατζανή

Στη Μύκονο βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου για να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει με τις τελευταίες της κυκλοφορίες.

Η Κατερίνα Λιόλιου εκτός από επιτυχημένη καλλιτέχνης, φαίνεται να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, αφού και τα προσωπικά της δείχνουν να πηγαίνουν καταπληκτικά. Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον head manager of bookings and productions της Panik Records, Χάρη Παπατζανή με τον οποίο πέρασε τις διακοπές της στη Μύκονο.

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, θέλοντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Οι φορές άλλωστε που τους έχουμε δεν να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες, ενώ και στα social media η Κατερίνα Λιόλιου αποφεύγει να δημοσιεύει εικόνες που να αφορούν τη σχέση της.

Σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζανής αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το νησί των ανέμων και να περάσουν μερικές χαλαρές στιγμές. Εκεί τους συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια.

Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί περίπου εδώ και ένα χρόνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version