Site icon NewsIT

Η Κέιτ Γουίνσλετ υποβλήθηκε σε θεραπεία ενίσχυσης της τεστοστερόνης για να τονώσει τη λίμπιντό της

15.09.2024 | 15:27
Η Κέιτ Γουίνσλετ υποβλήθηκε σε θεραπεία ενίσχυσης της τεστοστερόνης για να τονώσει τη λίμπιντό της

Η Κέιτ Γουίνσλετ, είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που κατάφερε πρόσφατα να ξαφνιάσει το κοινό της, όχι για μία ακόμη κινηματογραφική επιτυχία, αλλά για τη σεξουαλική της επιθυμία για την οποία μίλησε με ειλικρίνεια.

Η 48χρονη Κέιτ Γουίνσλετ, δήλωσε στο podcast «How to Fail with Elizabeth Day» την Τρίτη (10.09.2024) ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία ενίσχυσης της τεστοστερόνης της προκειμένου να ανεβάσει τη λίμπιντό της.

Ενώ απαντούσε σε ερώτηση μιας ακροάτριας για τη σχέση της σχετικά με το πώς να αναζωπυρώσει τη σεξουαλική της ορμή με τον σύντροφό της, η Winslet μίλησε ανοιχτά για τη λίμπιντο. 

«Μερικές φορές, υπάρχει μια πτώση στη λίμπιντο των γυναικών, επειδή μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τον θυρεοειδή. Μπορεί επίσης να συμβαίνει κάτι με το επίπεδο της τεστοστερόνης», δήλωσε η οσκαρική ηθοποιός.

«Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους, η οποία όταν τελειώνει, εξαφανίζεται», πρόσθεσε. «Όταν τελειώσει πρέπει να την αντικαταστήσετε, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα νιώσετε ξανά σέξι … Το ξέρω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version