Site icon NewsIT

Η Κέιτ Μος στην πασαρέλα της Victoria’s Secret για πρώτη φορά

16.10.2024 | 14:03
Η Κέιτ Μος στην πασαρέλα της Victoria’s Secret για πρώτη φορά

Model Kate Moss walks the runway during the 2024 Victoria's Secret Fashion Show in New York City, U.S., October 15, 2024. REUTERS/Andrew Kelly

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Victoria’s Secret έκανε το βράδυ της Τρίτης η 50χρονη Kate Moss, που κάποτε μεσουρανούσε στις πασαρέλες. 

Μετά από 5 χρόνια το «Victoria’s Secret Fashion Show» πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή θρυλικών μοντέλων όπως οι Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Τάιρα Μπανκς και Αντριάνα Λίμα. Μαζί τους βρέθηκε και η Kate Moss.

Η Μος εμφανίστηκε στην πασαρέλα μέσα σε ένα σύννεφο ξηρού πάγου, συνοδευόμενη από μια γυναίκα κιθαρίστρια που τραγουδούσε το «I Love Rock And Roll». Ήταν εντυπωσιακή φορώντας μία μαύρη διάφανη δαντελένια δημιουργία και ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου. Λίγο πριν, είχε εμφανιστεί η κόρη της Λίλα Γκρέις φορώντας ένα ροζ σύνολο.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του ’90, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνισή της σε επίδειξη του διάσημου brand.

Η πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue Εμανουέλ Αλτ η οποία ανέλαβε το φετινό σόου της Victoria’s Secret έπεισε την Μος να συμμετάσχει στο σόου.

«Ό,τι κι αν κάνει, θα είναι τέλειο. Έχει τόσο καλή οπτική, οπότε αισθάνθηκα ασφαλής» δήλωσε η Μος, μιλώντας αποκλειστικά στη Vogue λίγο πριν το σόου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version