Τετάρτη, 31 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η Λόπεζ πωλούσε και ο Άφλεκ αγόραζε σπίτι ανήμερα των γενεθλίων της τραγουδίστριας

Η Λόπεζ πωλούσε και ο Άφλεκ αγόραζε σπίτι ανήμερα των γενεθλίων της τραγουδίστριας

Τα φετινά γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ σίγουρα θα της μείνουν αξέχαστα όχι γιατί έκλεινε τα 55 αλλά γιατί δεν είχε τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της, μία ακόμα απόδειξη ότι ο γάμος τους οδεύει, για δεύτερη φορά, στο τέλος του.

Δημοσίευμα του People, αναφέρει ότι ο Μπεν Άφλεκ έκλεισε τη συμφωνία για το νέο του σπίτι αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες την ίδια ημέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ ολοκλήρωσε την πώληση του διαμερίσματος της στη Νέα Υόρκη.

Και οι δύο συναλλαγές έγιναν την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, την ημέρα των γενεθλίων της Λόπεζ, όπως επιβεβαιώνει το δημοσίευμα.

Ο 51χρονος ηθοποιός αγόρασε μία έπαυλη 5 υπνοδωματίων στο Λος Άντζελες λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος και η Λόπεζ, έβγαλαν προς πώληση την έπαυλή τους, με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, στο Μπέβερλι Χιλς για 68.000.000 δολάρια (την Πέμπτη 11.07.2024).

Το νέο σπίτι του Άφλεκ, το οποίο διαθέτει επίσης 6 μπάνια, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Cliff May. Το ρετιρέ της Λόπεζ που πωλήθηκε για 23 εκατομμύρια δολάρια είναι ένα διώροφο σπίτι 4 υπνοδωματίων και 7,5 μπάνια.

Οι συναλλαγές ακινήτων γίνονται σε μια περίοδο που το ζευγάρι περνά χρόνο χωριστά.

Η Λόπεζ πέρασε τα γενέθλιά της στο Χάμπτονς, με ένα πάρτι που είχε θέμα το Μπρίτζερτον το Σάββατο 20.07.2024, ενώ ο Άφλεκ παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Ενώ πολλοί και διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών, ο Μπεν Αφλεκ ήταν άφαντος.

Ο ηθοποιός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στην παραγωγή του «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες.

Αν και τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν, αυτός και η Λόπεζ συνέχισαν να περνούν χρόνο χωριστά σε διαφορετικές ακτές, μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των διακοπών της 4ης Ιουλίου και της επετείου για τα δύο χρόνια γάμου τους.

Η Λόπεζ εθεάθη να κάνει βόλτες με ποδήλατο, να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να περνά χρόνο με τη 18χρονη κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ.

Μια πηγή είπε πρόσφατα στο People ότι «το καλοκαίρι της δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε αρχικά σχεδιάσει, αλλά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Και όλα αυτά όταν φήμες λένε ότι το ζευγάρι προσπαθεί να βρει τι φταίει και διαλύεται ο γάμος τους.

Τον Μάιο, πολλές πηγές είπαν ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να ζει χωριστά στο Λος Άντζελες εν μέσω έντασης στον γάμο τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις