Site icon NewsIT

Η Μαντόνα εξαντλημένη στις διακοπές της στην Ιταλία – Την κρατά ο 28χρονος νέος της σύντροφος

21.08.2024 | 19:27
Η Μαντόνα εξαντλημένη στις διακοπές της στην Ιταλία – Την κρατά ο 28χρονος νέος της σύντροφος

Η Μαντόνα έδειχνε εξαντλημένη, καθώς τη βοηθούσε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Terracina στην Ιταλία, ο νέος της αγαπημένος Akeem Morris μετά από μια κουραστική μέρα χθες Τρίτη (20.08.2024) στα αξιοθέατα της γειτονικής χώρας.

Η 66χρονη Madonna, φαινόταν κουρασμένη στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η daily mail καθώς κρατούσε το χέρι του 28χρονου Akeem, στο πλαίσιο της ρομαντικής τους απόδρασης στην Ιταλία.

Η Madonna βρίσκεται στην Ιταλία, μετά από πρόσκληση των σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana και διαμένει στην έπαυλή τους.

Για τη βραδινή της έξοδο με τον Akeem, φόρεσε ένα hot μαύρο δαντελένιο outfit των Dolce & Gabbana, και επισεέφθηκαν το αριστούργημα με την προ-ρωμαϊκή και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, Terracina Alta.

Το ζευγάρι συνόδευαν οι δίδυμες 11χρονες κόρες της σταρ, Estere και Stella.

Η παρέα έφτασε στο λιμάνι της Terracina με γιοτ στις 10 το βράδυ, όπου απόλαυσαν ένα θερπέσιο δείπνο στο εστιατόριο θαλασσινών Al Giardino.

Μετά το δείπνο, η Μαντόνα – η οποία φορούσε μαντήλα και σκούρα γυαλιά ηλίου – επισκέφθηκε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο και το Καπιτώλιο σε ιδιωτική ξενάγηση και στη 1 τα ξημερώματα αναχώρησαν.

Δίπλα της, ο Akeem φορούσε ένα ιδιαίτερο σύνολο και καπέλο, και κρατούσε από το χέρι τη νέα του σύντροφο.

Madonna και Akeem, όπως γράφει η dailymail, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2022 – εκείνος εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper τον Αύγουστο του 2022.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Τζαμάικα. 

Στις 4 Ιουλίου, η Madonna μοιράστηκε ένα εκκεντρικό slideshow στο instagram με φωτογραφίες που την έδειχναν με τον Akeem σε ιδιαίτερες πόζες.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version