Site icon NewsIT

Η Μαντόνα παρολίγο να φάει τούμπα στην πασαρέλα και το «έσωσε» τελευταία στιγμή: Viral η αντίδρασή της

11.09.2024 | 15:09
Η Μαντόνα παρολίγο να φάει τούμπα στην πασαρέλα και το «έσωσε» τελευταία στιγμή: Viral η αντίδρασή της

Λίγο έλειψε να σωριαστεί πάνω στην πασαρέλα η Μαντόνα κατά την εντυπωσιακή είσοδό της στην επίδειξη της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη. Η 66χρονη «βασίλισσα» περπατώντας ανάμεσα στους άνδρες της ασφάλειάς της, γλίτωσε τελευταία στιγμή από το να πέσει και να «προσγειωθεί» με το πρόσωπό της.

Την παρολίγον τούμπα της Μαντόνα προφανώς κατέγραψαν αμέτρητοι θαυμαστές και παρευρισκόμενοι που ήδη καθόντουσαν στις θέσεις τους δίπλα από την πασαρέλα για να δουν το show μόδας της Νέας Υόρκης.

Στα πλάνα φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια φοράει ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα και πανύψηλες γόβες στιλέτο όταν κάπου σκοντάφτει και χάνει την ισορροπία της.

Μέσα σε δεύτερα αρπάζει το σακάκι του σωματοφύλακά της για να κρατηθεί και ξανά στέκεται πάλι στο «ύψος» της σαν σωστή βασίλισσα.

Δείτε το βίντεο:

Την θεαματική είσοδο είδαν πολλά «μάτια» αφού εκείνη τη στιγμή η πασαρέλα ήταν άδεια.

Η Μαντόνα προσποιήθηκε ότι η «γκάφα» της δεν συνέβη ποτέ και πήγε γρήγορα στη θέση της.

Αμέσως μετά την επίδειξη μόδας, η 66χρονη σταρ εθεάθη να βγαίνει από το Rockefeller Plaza φορώντας όχι ένα αλλά δύο γυαλιά ηλίου ταυτόχρονα, σύμφωνα με την dailymail.

Η Μαντόνα εκείνο το βράδυ επέλεξε να φορέσει ένα καμηλό φόρεμα με μακριά ουρά εμπνευσμένο από καρμπαντίνα. Το εντυπωσιακό «κομμάτι» του ρούχου ήταν τα έντονα «μαξιλάρια» στους ώμους της.

Αργότερα το βράδυ η τραγουδίστρια ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο να απολαμβάνει το τραγούδι της BIA «WHOLE LOTTA MONEY ενώ βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαίνεται να κουνάει ρυθμικά το κεφάλι της και να απολαμβάνει στο έπακρο τη βόλτα της.

@madonna #mood ♬ original sound – ❤

Από το πλάνο έλειπε ο σύντροφός της, ο 28χρονος Akeem, με τον οποίο πέρασε ποιοτικό χρόνο την προηγούμενη ημέρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version