Έχει μαγειρέψει για τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Τζο Μπάιντεν, τη Lady Gaga και πολλούς άλλους διάσημους στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, η Μαρία Λόη βρέθηκε σε μια από τις πιο γνωστές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης.
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ’ όταν η Μαρία Λόη πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα για τις ΗΠΑ. Και έχει δικαιωθεί. Η Ελληνίδα chef είναι μια από τις αγαπημένες του πασίγνωστου παρουσιαστή Ryan Seacrest και τώρα που εκείνος αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή που παρουσιάζει με την Kelly Ripa, η Μαρία Λόη κλήθηκε να τον… αποχαιρετίσει, μαγειρεύοντάς του το αγαπημένο του «πιάτο»!
Τη Δευτέρα (10.04.2023) και καθώς ξεκίνησε η εβδομάδα… αποχαιρετισμού του Ryan Seacrest, η Μαρία Λόη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Live Kelly and Ryan και μαγείρεψε κρανιό, ένα ψάρι που όπως αποκάλυψε είναι το αγαπημένο του Ryan Seacrest.
Φυσικά, είχε βοηθούς της τους δυο παρουσιαστές, με την Kelly Ripa να ρωτά τη Μαρία Λόη αν την ώρα που πάει στο εστιατόριό της στη Νέα Υόρκη ο Ryan Seacrest, έχει φτάσει το ψάρι από την Ελλάδα!
Φυσικά, το βίντεο με τη Μαρία Λόη να μαγειρεύει για τον Ryan Seacrest και την Kelly Ripa, «ανέβηκε» στο Instagram της εκπομπής και τα likes ήταν χιλιάδες!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Η Μαρία Λόη είναι χωρίς αμφιβολία η πρέσβειρα της μεσογειακής διατροφής στις ΗΠΑ. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Ryan Seacrest και της Kelly Ripa, αφού, είπαμε, είναι η αγαπημένη chef του γνωστού παρουσιαστή!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Η Ελληνίδα chef έχει υπογράψει πολλά βιβλία μαγειρικής, έχει δώσει διαλέξεις στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, έχει μαγειρέψει για τη Lady Gaga, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, την Κάθλιν Τέρνερ, τον Τόνι Μπένετ και άλλους πολλούς.
«Μαγείρευα από επτά χρόνων για την οικογένειά μου. Είχαν καπνά τότε στο χωριό μου και οι πιο μεγάλοι έπρεπε να δουλέψουν, οπότε κάποιος έπρεπε να μείνει στο σπίτι και να φτιάξει φαγητό. Και ήμουν εγώ αυτή» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.
Δεν σπούδασε μαγειρική, αλλά με το μεράκι και το ταλέντο της, κατάφερε να κατακτήσει τις ΗΠΑ με τις μεσογειακές νοστιμιές της.