Site icon NewsIT

Η Μαρία Ολυμπία έγινε 28 ετών – Το «χρόνια πολλά» του Παύλου στην μονάκριβη κόρη του

25.07.2024 | 18:24
Η Μαρία Ολυμπία έγινε 28 ετών – Το «χρόνια πολλά» του Παύλου στην μονάκριβη κόρη του

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία της Ελλάδος, έκλεισε σήμερα (25.07.2024) τα 28 και ο πατέρας της, Παύλος της ευχήθηκε με μία συγκινητική ανάρτηση.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, μοιράστηκε με τους ακολούθους του μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος και η κόρη του. H Μαρία Ολυμπία ήρθε στον κόσμο σαν σήμερα πριν 28 χρόνια και ο μπαμπάς της είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

«Χρόνια πολλά Ολυμπία. Μου φέρνεις πάντα χαρά στη ζωή μου από τη μέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε ο τέως διάδοχος στη συγκινητική του ανάρτηση.

Πολλοί followers του Παύλου έσπευσαν να αφήσουν ένα ευχετήριο σχόλιο για τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας.

Πέρσι, η μητέρα της Μαρίας Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ έκανε επίσης ένα post στο Instagram, στο οποίο είχε γράψει: «Χαρούμενα γενέθλια με καθυστέρηση μιας μέρας στην καλύτερη φίλη μου, σύντροφο στο έγκλημα, κόρη του σύμπαντος, η αγάπη και το γέλιο σου με κάνουν τόσο χαρούμενη. Ευτυχία είσαι εσύ».

Η Μαρία – Ολυμπία είναι η μόνη κόρη που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, ενώ έχει άλλους 4 αδερφούς, τους Κωνσταντίνο – Αλέξιο, Αχιλλέα – Ανδρέα, Οδυσσέα – Κίμωνα και Αριστείδη – Σταύρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version