Σάββατο, 24 Αυγ.
33oC Αθήνα

Η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε στην Επίδαυρο: Βίντεο από την ερμηνεία της στην παράστασή «Ικέτιδες»

Η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε στην Επίδαυρο: Βίντεο από την ερμηνεία της στην παράστασή «Ικέτιδες»

Μία ανεπανάληπτη ερμηνεία έδωσε η Μαρίνα Σάττι το βράδυ της Παρασκευής (23.08.2024) στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ικετίδες».

Εξήντα χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσίασε την τραγωδία του Αισχύλου με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους: Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη,  Άκη Σακελλαρίου και την κορυφαία Ελληνίδα τραγωδό, Λυδία Κονιόρδου αλλά και τη Μαρίνα Σάττι ως σολίστ μόνο για τις παραστάσεις της Επιδαύρου.

Η δισκογραφική εταιρεία MinosEMI, στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι, δημοσίευσε ένα βίντεο της τραγουδίστριας από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Το άπλετο ταλέντο της Μαρίνα Σάττι άφησαν άφωνους τους θεατές αλλά και όλους αυτούς που είδαν απoσπάσματα της εμφάνισής της μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητές της στο τραγούδι. Μετά από τη συμμετοχή της στην φετινή Eurovision, έχει ανέβει υπερβολικά σε αναγνωσιμότητα και πλέον οπουδήποτε κλείνει συναυλίες, γίνονται αμέσως sold out!

Το νέο της άλμπουμ «Mixtape» κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα ελληνικά και παγκόσμια τσαρτ.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρόν πολλά γνωστά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις