Site icon NewsIT

Η Μαρίνα Σταυράκη χορεύει στη Μύκονο μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης περιμένει δεύτερο παιδί

27.08.2024 | 09:34
Η Μαρίνα Σταυράκη χορεύει στη Μύκονο μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης περιμένει δεύτερο παιδί

Στο πάρτι που διοργάνωσε η Δέσποινα Γαβαλά στη Μύκονο, βρέθηκε η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία χόρεψε «δίχως αύριο» δείχνοντας πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Μαρίνα Σταυράκη φαίνεται να απολαμβάνει την «ελευθερία» της, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη. Η ίδια τραγουδούσε μαζί με τον Πασχάλη που είχε αναλάβει την διασκέδαση των καλεσμένων στο γνωστό μαγαζί της Μυκόνου, SantAnna, όπου έκανε το πάρτι της η Δέσποινα Γαβαλά.

Η ίδια μοίραζε φιλάκια, σχημάτιζε καρδούλες με τα χέρια της και χόρεψε μπλουζ με τον ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκο Κουρούμαλο που ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σταυράκη και ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2021, ενώ η πρώην σύζυγος του πολιτικού αποφάσισε να επαναφέρει το πατρώνυμό της και να συστήνεται ως Σταυράκη.

Μάλιστα, μετά τις φήμες ότι ο πρώην σύζυγός της πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας η Μαρίνα Σταυράκη δήλωσε: «Την είδα την είδηση από το πρωί. Τις είχα ακούσει τις φήμες ότι θα γίνει ξανά πατέρας. Θεωρώ ότι αληθεύει, όμως διάβασα ότι ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει. Αν αποφάσισε να κάνει καινούργια οικογένεια, δικαίωμά του είναι. Εμένα με ενδιαφέρει ο 19χρονος γιος μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version