Site icon NewsIT

Η Ματούλα Ζαμάνη απαντά μετά τον σάλο για την μπλούζα της: «Κιτρινίλα και γλίτσα»

18.10.2024 | 19:16
Η Ματούλα Ζαμάνη απαντά μετά τον σάλο για την μπλούζα της: «Κιτρινίλα και γλίτσα»

«Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο», είπε η Ματούλα Ζαμάνη.

Το δικό της μήνυμα για όλη την άσχημη κριτική που της ασκείται σχεδόν τον τελευταίο 1 μήνα, όταν έβγαλε την μπλούζα της ενώ τραγουδούσε στο Θέατρο Βράχων, έδωσε μέσω Instagram η Ματούλα Ζαμάνη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που από την ημέρα που έδωσε την συναυλία ακούει δέχεται έντονες κριτικές, υποστήριξε στο βίντεό της πως λόγω της κίνησής της έχει χαθεί η ουσία.

«Τέμπη, Παλαιστίνη, ενδοοικογενειακή βία. Παιδεραστία, γυναικοκτονίες. Φωτιές, κακοποιημένα ζώα. Αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες, φτωχοποίηση. Διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό live. 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα», έγραψε αρχικά στο βίντεο.

«Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέσεις μου; Έχω φίλη Ραμόνα Μπούρσι, μα δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Όσο πιο ευάλωτοι, τόσο πιο ελεύθεροι. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Ματούλα (Thank you, Beyonce)», συνέχισε.

Η Ματούλα Ζαμάνη στις 18 Σεπτεμβρίου έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό ενώ τραγουδούσε το «Μιλώ για σένα». Από εκείνη την ημέρα έχει γίνει «στόχος» εκπομπών και social media με κάποιους να την κατακρίνουν για τα κιλά της και κάποιους άλλους να την υποστηρίζουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version