Site icon NewsIT

Η Μπίλι Άιλις δεν θα ξαναμιλήσει για τη σεξουαλικότητά της: «Μακάρι να μην ήξερε κανείς»

08.10.2024 | 21:07
Η Μπίλι Άιλις δεν θα ξαναμιλήσει για τη σεξουαλικότητά της: «Μακάρι να μην ήξερε κανείς»

Η 22χρονη καλλιτέχνιδα, Μπίλι Άιλις μετανιώνει που δημοσιοποίησε την προσωπική της ζωή και που «ανοίχτηκε» για την σεξουαλικότητα της στο παρελθόν και αποφάσισε να μην το ξανακάνει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ως Αμερικανίδας σταρ του τεύχους Νοεμβρίου 2024 της Vogue, η Μπίλι Άιλις μίλησε για το δικό της «ταξίδι» και συζήτησε ορισμένα πράγματα για τα οποία μετανιώνει. «Δεν μιλάω ποτέ ξανά για τη σεξουαλικότητά μου. Και δεν αναφέρω ποτέ ξανά το με ποιον βγαίνω».

«Μακάρι κανείς να μην ήξερε τίποτα για τη σεξουαλικότητά μου ή για τη ζωή μου στα ραντεβού. Ποτέ, ποτέ, ποτέ», τόνισε.

Ανατρέχοντας σε προηγούμενες δηλώσεις, όπως ένα εξώφυλλο για το Variety τον Νοέμβριο του 2023, μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί με το Variety τον Δεκέμβριο του 2023 και ένα άλλο εξώφυλλο για το Rolling Stone τον Απρίλιο του 2024, η Eilish φαινομενικά μετανιώνει που ήταν τόσο αφιλτράριστη τότε και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

«Υποθέτω ότι υποτιμώ τα πράγματα που λέω και αγνοώ το γεγονός ότι θα γίνουν viral σε όλο τον κόσμο», είπε η 22χρονη τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι είναι «τόσο αφύσικο» για κάποιον στην ηλικία της να γίνεται πρωτοσέλιδο όποτε εκείνη μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Η 22χρονη τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ότι έλκεται από γυναίκες κάνοντας «coming out» τον Νοέμβριο του 2023. Παράλληλα, Billie Eilish πριν την αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά της ήταν σε σχέση με τον frontman των The Neighbourhood, Jesse Rutherford. Οι δύο τους ωστόσο χώρισαν τον Μάιο του 2023.

Ήταν η πρώτη φορά που η σταρ έκανε δημόσιες εμφανίσεις με σύντροφό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version