Δευτέρα, 21 Οκτ.
19oC Αθήνα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντυμένη νύφη στo Instagram – «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου» γράφει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντυμένη νύφη στo Instagram – «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου» γράφει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε στο Instagram βίντεο, με την ίδια ντυμένη νύφη. Η τραγουδίστρια στέλνει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, όπου ποζάρει ντυμένη νύφη. Με ένα λευκό φόρεμα και ένα πέπλο στα μαλλιά της, η ποπ σταρ φαίνεται στο σαλόνι του σπιτιού της να χαμογελά μπροστά στην κάμερα. Δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν ταχύτατα τον γύρο των social media.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε πως το κλιπ είναι από «τη μέρα που παντρεύτηκε τον εαυτό της». Όπως είπε, όσο χαζό ή ντροπιαστικό κι αν το βρίσκουν κάποιοι, εκείνη θεωρεί ότι ήταν το «πιο λαμπρό πράγμα που έχει κάνει ποτέ».

«Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου… Το φέρνω πίσω επειδή μπορεί να φαίνεται ντροπιαστικό ή ηλίθιο, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η Μπρίτνεϊ Τζίν Σπίαρς, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ με τεράστια εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της, έχοντας πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Από το 1998 μέχρι το 2002 ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2004, παντρεύτηκε τον τότε χορευτή της, Κέβιν Φεντερλάιν στη Καλιφόρνια και απέκτησαν δύο γιους. Χώρισαν τον Νοέμβριο του 2006 αλλά το διαζύγιο τους εκδόθηκε επίσημα τον Ιούλιο του 2007. 

Το 2010, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Τζέισον Τράουϊκ και έναν χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Τελικά, χώρισαν τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014, ήταν σε σχέση με τον δικηγόρο Ντέιβιντ Λουσάδο αλλά χώρισαν εξαιτίας απιστίας του, όπως είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

Το 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με το μοντέλο Σαμ Ασγκάρι. Αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Στις 11 Απριλίου 2022, η Σπίαρς ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη (πρώτο παιδί με τον Ασγκάρι) αλλά απέβαλε ένα μήνα αργότερα. Ο γάμος Σπίαρς-Ασγκάρι έγινε στις 9 Ιουνίου 2022 στη Καλιφόρνια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις