Τρίτη, 8 Οκτ.
23oC Αθήνα

Η μυστική ταινία της Charli XCX για την εκρηκτική σχέση δύο γυναικών – Τα πρώτα γυρίσματα στην Πολωνία

Η μυστική ταινία της Charli XCX για την εκρηκτική σχέση δύο γυναικών – Τα πρώτα γυρίσματα στην Πολωνία
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Μετά την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της με τίτλο «Brat» η Charli XCX ταξίδεψε στην Πολωνία με τον θεατρικό συγγραφέα και ηθοποιό Jeremy O. Harris για να πρωταγωνιστήσουν σε μια «μυστική» ταινία του Pete Ohs.

Η ταινία η οποία έχει τον τίτλο «ERUPCJA», η οποία στα πολωνικά σημαίνει «έκρηξη» επικεντρώνεται στην εκρηκτική σχέση δύο γυναικών. Μαζί της πρωταγωνιστεί η Πολωνή ηθοποιός Lena Góra η οποία απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γκντίνια για το «Imago» και οι Jeremy O. Harris και Will Madden. Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Βαρσοβία τον Αύγουστο ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατηθούν μυστικά.

«[Η Charli] σίγουρα έγινε αντιληπτή πολλές φορές» λέει ο σκηνοθέτης στο Variety σε μία διαδικτυακή συνέντευξη που μοιράστηκε με τον Harris. «Ήταν πάντα πολύ γλυκιά. Έβγαζε selfies με πολλούς Πολωνούς θαυμαστές».

Ο Harris πρόσθεσε: «Έτσι διέρρευσε και το μυστικό μας πρότζεκτ. Είχα ένα προαίσθημα ότι το σχέδιό μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θα ήταν δύσκολο. Και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη νύχτα που βγήκα στην Πολωνία.

Κάθε θαμώνας στο κλαμπ έλεγε: «Ω, Θεέ μου, η Charli XCX είναι εδώ για να κάνει μια μυστική εμφάνιση». Και ήταν σαν να έλεγε, ‘Είναι, αλλά όχι όπως την ξέρετε», ανέφερε ο ηθοποιός λέγοντας επίσης ότι το διάστημα αυτό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama αποκάλυψε ότι το τραγούδι της «365», ήταν ένα από τα αγαπημένα του για το καλοκαίρι.

«Η Charli είναι εξαιρετική ηθοποιός», σημείωσε παράλληλα ο Ohs για την υποκριτική της δεινότητα. «Είναι επαγγελματίας. Αντιλαμβάνεται πώς να εκφράσει καταστάσεις μέσα από όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε, είτε πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος είτε με τη φωνή είτε με τις εκφράσεις του προσώπου…Είναι μια αυθεντική ηθοποιός» κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις