Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η Νίκι Γκλέιζερ παρουσιάστρια της 82ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών

Η Νίκι Γκλέιζερ παρουσιάστρια της 82ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών

Οικοδέσποινα της 82ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, θα είναι η διάσημη κωμικός Νίκι Γκλέιζερ, η οποία ξεχώρισε στο «The Roast Of Tom Brady».

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω τις Χρυσές Σφαίρες. Είναι μια από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές βραδιές και τώρα έχω μια θέση στην πρώτη γραμμή», ανέφερε η ηθοποιός σε δήλωσή της. «Οι Χρυσές Σφαίρες δεν είναι μόνο μια σημαντική βραδιά για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά και για την κωμωδία. Είναι μία από τις λίγες φορές που η σόουμπιζ όχι μόνο επιτρέπει, αλλά ενθαρρύνει τον εαυτό της να διακωμωδήσει με αγάπη (τουλάχιστον το ελπίζω. Θεέ μου, το ελπίζω). Είναι ένα συναρπαστικό, αλλά και απαιτητικό σόου, επειδή είναι ζωντανό, απρόβλεπτο, μπροστά στους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ, συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η Γκλέιζερ.

Η λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2025 θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS, ενώ θα είναι διαθέσιμο από το Paramount+.

«Η Νίκι Γκλέιζερ είναι μια δύναμη της κωμωδίας. της οποίας το τολμηρό και αφιλτράριστο χιούμορ ταιριάζει απόλυτα με τις Χρυσές Σφαίρες», δήλωσε η πρόεδρος των Χρυσών Σφαιρών, Helen Hoehne. «Είναι βέβαιο ότι θα φέρει μια μοναδική ενέργεια και αυθορμητισμό στο σόου που θα διασκεδάσουν το κοινό όλη νύχτα», κατέληξε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις