Site icon NewsIT

Η νύχτα που Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ έπαιρναν παραγγελίες από πελάτες εστιατορίου στην Βενετία

02.09.2024 | 10:46
Η νύχτα που Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ έπαιρναν παραγγελίες από πελάτες εστιατορίου στην Βενετία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Βενετία και έκαναν πολλούς να δακρύσουν από τα γέλια. Μέσα στο κατάστημα τόσο Ινές ντε Ραμόν όσο και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ μαζί στην Βενετία με τις συντρόφους τους. Οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ πόζαραν στο κόκκινο χαλί και αμέσως μετά δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Οι μαρτυρίες για τα όσα έγιναν μέσα σε αυτό, προκαλούν συζητήσεις στο διαδίκτυο και είναι βέβαιο ότι θα γεμίσουν τις κοσμικές στήλες περιοδικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Ο Τζορτζ για περίπου μισή ώρα έπαιρνε παραγγελίες από όλα τα τραπέζια του εστιατορίου. Μας έκανε όλους να δακρύσουμε από τα γέλια», είπε μία πηγή στο PEOPLE: «Α, και παρεμπιπτόντως, βοηθός του ήταν ο Μπραντ Πιτ», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα ο Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν πόζαραν στο κόκκινο χαλί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη εμφάνισή της. Λίγες ώρες νωρίτερα, κατά την άφιξη τους στην Βενετία, τα δύο διάσημα ζευγάρια, απόλαυσαν ένα δείπνο στο Ristorante Da Ivo, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του ζεύγους Κλούνεϊ.

Το «Wolfs» είναι ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο Χολιγουντιανοί ηθοποιοί ως «μοναχικοί λύκοι» που αναλαμβάνουν την ίδια δουλειά. Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ στις 27 του ίδιου μήνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version