Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι έφτανε το 1,5 εκατ. δολάρια όταν πέθανε

Η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι έφτανε το 1,5 εκατ. δολάρια όταν πέθανε
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι ήταν σχεδόν μισό εκατομμύριο μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν και ανερχόταν στο 1,5 εκατ. δολάρια όπως αποκαλύπτουν νέα δικαστικά αρχεία.

Ο Μάθιου Πέρι – ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου 2023 – δημιούργησε μια διαθήκη το 2009 λέγοντας ότι ήθελε να αφήσει «το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του» στο Alvy Singer Living Trust που δημιούργησε, το οποίο πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα «Νευρικού Εραστή» (Annie Hall) του Γούντι Άλεν το 1977.

Ως δικαιούχοι αναφέρονται ο πατέρας του σταρ, Τζον Πέρι, η μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, η ετεροθαλής αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και η πρώην φίλη του, Ρέιτσελ Νταν, με την οποία έβγαινε από το 2003 έως το 2005.

Προηγούμενα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν την αξία της προσωπικής περιουσίας του σταρ ως «λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια» – τα χρήματα αυτά είναι όσα βρήκαν οι διαχειριστές της περιουσίας του ως πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία που δεν βρίσκονται ήδη στο ιδιωτικό του καταπίστευμα που λέγεται ότι αξίζει πάνω από 120 εκατ. δολάρια.

Νέες καταθέσεις δείχνουν τώρα ότι η προσωπική περιουσία του Πέρι είχε μεγαλύτερη αξία από την αναμενόμενη, καθώς ένα έγγραφο απογραφής και εκτίμησης δείχνει υπόλοιπο 1.596.914,47 δολάρια, αναφέρει η US Sun.

Αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτά που οι συνδιαχειριστές Λίσα Φέργκιουσον και Ρόμπιν Ρούζαν, πρώην σύζυγος του Μάικ Μάιερς, η οποία δούλεψε στο τηλεπαιχνίδι «Celebrity Liar» μαζί με τον Πέρι στη δεκαετία του 2010, έβαλαν προηγουμένως στο καταπίστευμα.

Ο ηθοποιός – που πρωταγωνίστησε στα «Φιλαράκια» από το 1994 έως το 2004 – έβγαζε, σύμφωνα με πληροφορίες, 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τη σειρά.

Οι γονείς του Πέρι πιθανότατα θα αναλάβουν τα δικαιώματα από τν ρόλο του στη σειρά, καθώς και άλλα μέρη της περιουσίας του, η οποία περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά από το 2022, σύμφωνα με την Τάσα Ντίκινσον της «Day Pitney trusts and estates».

Σχετικά με τη Ρέιτσελ Νταν, ο Πέρι έγραψε στα απομνημονεύματά του ότι ήταν «η πρώην κοπέλα των ονείρων του».

Οι δυο τους χώρισαν περίπου την εποχή που τελείωσαν τα «Φιλαράκια» και ο Πέρι την συμπεριέλαβε στη διαθήκη του το 2009, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσφατα αναφέρουν ότι ο Πέρι δεν είχε καμία ακίνητη περιουσία στην Καλιφόρνια όταν πέθανε και το σπίτι στο Pacific Palisades, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου πέθανε, φέρεται να είναι ακόμη στο όνομα της Φέργκιουσον και δεν έχει πουληθεί.

Ένα σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ, το οποίο ο Πέρι είχε αγοράσει υπό το καταπίστευμα «Alvy Singer LLC» πριν από τον θάνατό του, πωλήθηκε πρόσφατα για 5.195.000 δολάρια.

Το σπίτι του στο Pacific Palisades φέρεται να ήταν υπό ανακαίνιση την εποχή που πέθανε και ο ίδιος νοίκιαζε ένα σπίτι με τρία υπνοδωμάτια με θέα το Μπέβερλι Χιλς έναντι 49.000 δολαρίων τον μήνα.

Ο όρος αν αποκτούσε παιδιά 

Ο σταρ, ο οποίος πέθανε χωρίς ποτέ να αποκτήσει παιδιά, είχε επίσης κάνει μια επισήμανση στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που θα αποκτούσε μετά το 2009 δεν θα είχαν «δικαίωμα» στην περιουσία του.

Ο Πέρι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό, όπως αποκάλυψε η νεκροψία του – με τον ηθοποιό να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις