Site icon NewsIT

Η Ριάνα νέα μούσα του αρώματος J’ adore L’ Or του οίκου Dior

02.09.2024 | 18:34
Η Ριάνα νέα μούσα του αρώματος J’ adore L’ Or του οίκου Dior

epa10998603 Rihanna performs during halftime of Super Bowl LVII between the AFC champion Kansas City Chiefs and the NFC champion Philadelphia Eagles at State Farm Stadium in Glendale, Arizona, 12 February 2023. EPA/CAROLINE BREHMAN

Υπάρχει μία νέα βασίλισσα στον διάσημο οίκο Dior και το όνομά της είναι Ριάνα! Για τη συνάντηση ενός ποπ ειδώλου με ένα θρυλικό άρωμα, έκανε λόγο η Vogue.

Η νέα μούσα για τη καινούργια έκδοση του J΄adore L’ Or Essence de Parfum του Dior, η Ριάνα, αποκαλύφθηκε μέσω μίας ταινίας μικρού μήκους πριν από λίγες ώρες.

Η Rihanna πήρε τη σκυτάλη από τη Σαρλίζ Θερόν, η οποία ήταν το πρόσωπο του αρώματος για δύο δεκαετίες.

Η εντυπωσιακή καμπάνια, σε σκηνοθεσία Στίβεν Κλάιν, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών στη Γαλλία με τη Ριάνα να περπατά στους εμβληματικούς χώρους και να αφηγείται την ιστορία μιας «μεταμόρφωσης και μίας στέψης.

Μίας συνάντησης ενός ποπ ειδώλου με ένα θρυλικό άρωμα», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξασφάλισε η Vogue.

Υπό τους ήχους του «Love on the Brain» που κυκλοφόρησε το 2016 η Rihanna, φορώντας ένα μαύρο παλτό με ζώνη, pencil φούστα, γάντια και καπέλο από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 του οίκου Dior, παίρνει στα χέρια της το διάσημο άρωμα «που πάντα αγαπούσε» από ένα χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια ανοίγει τις χρυσές πύλες του παλατιού με το εμβληματικό κολιέ, που «εφευρέθηκε» ξανά και με το χρυσοκέντητο φόρεμα και τα δύο, δια χειρός Μαρία Γκράτσια Κιουρί.

Η ταινία τελειώνει με τη τραγουδίστρια να περπατάει στο νερό, μεταφέροντας το μήνυμα της καμπάνιας: «Κάνε αληθινά τα όνειρά σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version