Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Η Σάντρα Βουτσά απαντά στον Άνθιμο Ανανιάδη: Ο πατέρας μου ήταν «καμικάζι» στο θέατρο

Η Σάντρα Βουτσά απαντά στον Άνθιμο Ανανιάδη: Ο πατέρας μου ήταν «καμικάζι» στο θέατρο

«Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; Οι καλλιτέχνες προσπαθούν για τα αυτονόητα», σχολίασε η Σάντρα Βουτσά για όσα είπε σχετικά για τον Κώστα Βουτσά ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Η κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Summer’s Cool» και απάντησε στη δήλωση που έκανε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον μεγάλο ηθοποιό, λέγοντας: «Είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, ήταν σε άσχημη κατάσταση».

«Ο Άνθιμος αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου και εκείνος τον Άνθιμο. Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω και τα κάτω του; Και ειδικά στα καλλιτεχνικά, που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ελλάδα. Εδώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει βγει και έχει πει δημόσια ότι ξεπούλησε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει θέατρο», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου πάντα πέρναγε περιόδους που πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις, ήταν και θεατρικός παραγωγός. Έσκιζε η παράσταση, ουρές ο κόσμος, γινόταν χαμός. Και θυμάμαι και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση αλλά ο πατέρας μου ήταν «καμικάζι» στο θέατρο. Όταν του έλεγαν ότι ένα έργο θα πάει καλύτερα στην πορεία, εκείνος έλεγε: όχι, θα την κατεβάσουμε και θα ανεβάσουμε άλλη», περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού.

 

«Οι καλλιτέχνες προσπαθούν για τα αυτονόητα, είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς. Ο πατέρας μου είχε έμφυτα όλα αυτά τα NLP και το life coaching. Έλεγε: ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν στη ζωή, όλα διορθώνονται και λύνονται. Δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του», επισήμανε αμέσως μετά η Σάντρα Βουτσά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις