Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η Σάρον Στόουν επιστρέφει δυναμικά στο σίκουελ του «Nobody» με τον ρόλο της κακιάς

Η Σάρον Στόουν επιστρέφει δυναμικά στο σίκουελ του «Nobody» με τον ρόλο της κακιάς

Τις δυνάμεις της με τον βραβευμένο με Emmy Μπομπ Όντενκερκ ενώνει η υποψήφια για Όσκαρ Sharon Stone στο νέο σίκουελ των Universal Pictures και 87North, «Nobody 2».

Ο Μπομπ Όντενκερκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ένας οικογενειάρχης και πρώην πληρωμένος δολοφόνος ονόματι Hutch Mansell, ενώ η Σάρον Στόουν θα είναι ο βασικός κακός χαρακτήρας της ταινίας.

Ο Ινδονήσιος Timo Tjahjanto, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία σε σενάριο των Derek Kolstad, Aaron Rabin, Odenkirk και Umair Aleem.

Η ομάδα παραγωγής της αρχικής ταινίας επιστρέφει και ενώνεται με τον πρωταγωνιστή, το δίδυμο της 87North, Kelly McCormick και David Leitch, τον Marc Provissiero και τον Braden Aftergood.

Η πρώτη ταινία γυρίστηκε με προϋπολογισμό 16 εκατομμυρίων δολαρίων και κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με εισπράξεις πάνω από 57,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.΄

Ελαβε αξιόλογες κριτικές, καθώς η ιστορία περιστρεφόταν γύρω από έναν υποτιμημένο και παραγκωνισμένο οικογενειάρχη που επιστρέφει στην προηγούμενη ζωή του ως πληρωμένος δολοφόνος μετά από ένα συμβάν «που θα του ξεκλειδώσει ένστικτα και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι.

Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο πρωταγωνιστής καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως ΄κανέναν΄».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Universal έχει ορίσει την πρεμιέρα του «Nobody 2» στους κινηματογράφους στις 15 Αυγούστου του 2025.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις