Site icon NewsIT

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά – «Ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό»

09.09.2024 | 18:27
Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά – «Ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό»

Η Σελένα Γκόμεζ σκοπεύει να δημιουργήσει οικογένεια τα επόμενα χρόνια, αλλά η πορεία προς τη μητρότητα θα είναι διαφορετική.

Η Σελένα Γκόμεζ, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair – στο τεύχος Οκτωβρίου 2024 -, ανακοίνωσε τα μελλοντικά της σχέδια και τη σχέση της με τον σύηντροφό της, Benny Blanco.

Ακόμη και πριν αρχίσει να βγαίνει μαζί του, ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει παιδιά μέχρι την ηλικία των 35 ετών. «Πριν γνωρίσω το αγόρι μου, ήμουν ελεύθερη για πέντε χρόνια, με εξαίρεση μερικά ραντεβού», είπε. «Και έλεγα: ‘Εντάξει, αν αυτό είναι το vibe, τότε τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα; Η οικογένεια».

Και πρόσθεσε: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά προβλήματα υγείας που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο και έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί και με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη. Η ίδια αποκάλυψε το 2020 ότι πάσχει από διπολική διαταραχή εξηγώντας πως βιώνει σοβαρές διακυμάνσεις στη διάθεση και την ενέργειά της.

Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone τον Νοέμβριο του 2022, η Gomez μοιράστηκε ότι εξαιτίας των φαρμάκων που λαμβάνει, μια εγκυμοσύνη δε θα μπορούσε να είναι ασφαλής

Η Gomez έχει συμφιλιωθεί με αυτό και δήλωσε στο Vanity Fair για το αν θα γίνει κάποια στιγμή γονιός: «Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν. Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει για όλους. [Αλλά] είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους που υπάρχουν και για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα είναι αυτό το ταξίδι, αλλά θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

Η 32χρονη Γκόμεζ βρίσκεται σε σχέση με τον 36χρονο μουσικό, Benny Blanco, από τον Ιούλιο του 2023.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version