Site icon NewsIT

Η Σελίν Ντιόν αποθεώνει το Παρίσι: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα»

25.07.2024 | 11:15
Η Σελίν Ντιόν αποθεώνει το Παρίσι: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα»

Μία μέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Σελίν Ντιόν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί μια σειρά φωτογραφιών από την παραμονή της στην γαλλική πρωτεύουσα.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη η συμμετοχή της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός από την Τρίτη 23.07.2024.

Μάλιστα είναι πιθανό να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τη Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Αγώνων την Παρασκευή 26.07.2024.

Το απόγευμα της Τετάρτης η 56χρονη Σελίν Ντιόν επισκέφθηκε το μουσείο του Λούβρου και ανάρτησε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στον Λούβρο!», έγραψε στη λεζάντα στα αγγλικά και στα γαλλικά η κορυφαία τραγουδίστρια από το Κεμπέκ.

Σε μία από τις φωτογραφίες θαυμάζει το μαρμάρινο γλυπτό της Νίκης της Σαμοθράκης ενώ σε άλλη στέκεται μπροστά από τον πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα», τον οποίο είχε φιλοτεχνήσει ο επίσημος ζωγράφος του Ναπολέοντα, Ζακ Λουί Νταβίντ.

Εδώ και αρκετούς μήνες δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο αναφέρουν πως η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αν το επιτρέπει η υγεία της.

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου). 

Η πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίστριας στην γαλλική πρωτεύουσα ενίσχυσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την συμμετοχή της στο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης.

«Η παρουσία της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί ρόλοι σε μία τελετή έναρξης» δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά-Καστερά σε συνέντευξή της την Τετάρτη. 

Η ίδια, υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις «για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, το οποίο είναι βασικό».

Το TΜΖ αποκάλυψε χθες ότι η Σελίν Ντιόν λάβει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το τραγούδι που θα πει, χωρίς να λέει ποιο θα είναι αυτό. 

Celine Dion - Hymne à L'Amour (Live at American Music Awards AMAs 2015) HD

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια να συμμετέχει στην κορυφαία αθλητική εκδήλωσε με το τραγούδι «L’Hymne à l’amour» της Εντίθ Πιάφ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version