Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Η Σελίν Ντιόν ετοιμάζει δυναμική εμφάνιση στην Eurovision – Επιστρέφει στη χώρα που «το σήκωσε» πριν 36 χρόνια

Η Σελίν Ντιόν ετοιμάζει δυναμική εμφάνιση στην Eurovision – Επιστρέφει στη χώρα που «το σήκωσε» πριν 36 χρόνια
REUTERS

Μετά την σαρωτική εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Σελίν Ντιόν αναμένεται να κάνει μια τεράστια επιστροφή στην καριέρα της με μία εμφάνιση στην επόμενη Eurovision.

Η κορυφαία τραγουδίστρια που δίνει μάχη με το ανίατο σύνδρομο δυσκίνητου ατόμου, από το οποίο πάσχει, έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο. Η Σελίν Ντιόν, μετά από πολύ καιρό απουσίας «επέστρεψε» και λέγεται ότι θα κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση και στη σκηνή της Eurovision το 2025.

Ήταν το 1988 όταν η Σελίν Ντιόν κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι «Ne Partez Pas Sans Moi». Φέτος, η ίδια χώρα έλαβε ξανά τη νίκη με την συμμετοχή του Nemo και το τραγούδι του «The Code».

Φήμες θέλουν την θρυλική σταρ να εμφανίζεται στη σκηνή της Βασιλείας, όπου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός του διαγωνισμού.

Παράλληλα, 28 χρόνια αφότου έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς το 1996 στο στάδιο της Ατλάντα, η Σελίν απέδειξε ότι τα έχει ακόμα, καθώς έκλεισε την τελετή με μια εντυπωσιακή παράσταση στον Πύργο του Άιφελ.

Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της: «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε, για την τελετή έναρξης του Παρισιού 2024, και γεμάτη χαρά που επιστρέφω σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Κυρίως, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες, τις θυσίες τους αλλά και την αποφασιστικότητα, τον πόνο και την επιμονή τους».

Τον Ιούνιο, η Σελίν Ντιόν παρουσίασε με δάκρυα στα μάτια το ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» που επικεντρώνεται στη ζωή της και κυρίως στη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, την οποία έκρυβε για 17 χρόνια, και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Η Celine Dion αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δίσταζε να επιβεβαιώσει ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου και το κράτησε μυστικό για 17 χρόνια.

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Μιλώντας στο E! News στο κόκκινο χαλί του «Alice Tully Hall» της Νέας Υόρκης είπε ότι «Δεν έχει να κάνει με την επιλογή αυτού που έχεις, αλλά με την αντιμετώπιση αυτού που συμβαίνει».

Η Σελίν Ντιόν έχει γράψει ιστορία με την χαρακτηριστική φωνή της και τις ανατριχιαστικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει σε όλη την πορεία της καριέρας της. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες και καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Το πιο γνωστό της τραγούδι έχει τίτλο «My Heart Will Go On» το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της ταινίας «Τιτανικός». Πρόκειται για ένα διαχρονικό τραγούδι το οποίο ξέρουν και αγαπούν όλοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις