Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η Σελίν Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και θα πάρει 2 εκατ. δολάρια

Η Σελίν Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και θα πάρει 2 εκατ. δολάρια
Reuters

Το ‘πε και το ‘κανε η Σελίν Ντιόν. Υποσχέθηκε στους εκατομμύρια θαυμαστές της ότι θα επιστρέψει στη σκηνή παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και όλα δείχνουν πως το μεγάλο come back της τραγουδίστριας θα γίνει στο πλαίσιο της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία, τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

Σύμφωνα με το TΜΖ αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 59χρονη τραγουδίστρια πρόσφατα σε δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στα live, αλλά σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν απαντούσε.

Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Ι am Celine Dion», είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια:

«Όταν προσπαθώ να τραγουδήσω, οι πνεύμονές μου είναι εντάξει. Αυτό που υπάρχει μπροστά τους όμως, είναι τόσο άκαμπτο λόγω του συνδρόμου που έχω, που δεν μπορώ. Και μου είναι πολύ δύσκολο να το ακούω και να σας το δείχνω».

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Το «I Am: Celine Dion» είναι ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Η Σελίν Ντιόν θέλει να επιστρέψει στη σκηνή εδώ και πάρα πολύ καιρό, παρά το σύνδρομο από το οποίο πάσχει και το οποίο τη δυσκολεύει ακόμα και στη φωνή της και όλα δείχνουν πως αυτή η ώρα έφτασε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις