Site icon NewsIT

Η Σερένα Γουίλιαμς «έφαγε πόρτα» από εστιατόριο στο Παρίσι: Η απάντηση της επιχείρησης

06.08.2024 | 15:15
Η Σερένα Γουίλιαμς «έφαγε πόρτα» από εστιατόριο στο Παρίσι: Η απάντηση της επιχείρησης

Serena Williams arrives at the Trocadéro in Paris, France, ahead of the opening ceremony for the Paris Olympics on July 26, 2024. ( The Yomiuri Shimbun via AP Images )

Με ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι τα «έβαλε» η πασίγνωστη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς.

Η αθλήτρια που έχει νικήσει 23 φορές το Grand Slam, Σερένα Γουίλιαμς, αποκάλυψε στους χρήστες του Χ (πρώην Twitter) πως το παριζιάνικο ξενοδοχείο που διαθέτει και εστιατόριο, «έδιωξε» αυτήν και την οικογένειά της ενώ ήταν άδειο.

«Μπλιαξ. Μου αρνήθηκαν την πρόσβαση στην ταράτσα για να φάω σε ένα άδειο εστιατόριο από ωραιότερα μέρη αλλά ποτέ με τα παιδιά μου. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά», έγραψε στη λεζάντα και ανέβασε και φωτογραφία από το όνομα του ξενοδοχείου.

Η επιχείρηση όταν είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση και τις αμέτρητες αναδημοσιεύσεις που έγιναν, απάντησε πως όλα τα τραπέζια ήταν κρατημένα.

«Αγαπητή κυρία Γουίλιαμς, παρακαλούμε δεχτείτε τη βαθύτατη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που αντιμετωπίσατε απόψε. Δυστυχώς, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας ήταν όντως πλήρως κλεισμένο και τα μόνα κενά τραπέζια που είδατε, ανήκαν στο γκουρμέ εστιατόριό μας, L’Oiseau Blanc, το οποίο ήταν ρεζερβέ.

Είναι πάντα τιμή μας να σας υποδεχόμαστε και θα είναι πάντα τιμή μας να σας καλωσορίσουμε ξανά. The Peninsula Paris», έγραψαν για να ηρεμήσουν την Σερένα Γουίλιαμς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version