Site icon NewsIT

Η Σίντι Κρόφορντ ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο 

02.08.2024 | 16:11
Η Σίντι Κρόφορντ ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο 

Model and author Cindy Crawford participates in AOL's BUILD Speaker Series to discuss her new book, "Becoming", at AOL Studios on Wednesday, Sept. 30, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Σάλο προκάλεσε όταν η Σίντι Κρόφορντ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλειο Κωστέτσο. Αλλά λίγες μέρες μετά… αναδίπλωσε και ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα σχεδιαστεί.

Η Σίντι Κρόφορντ είχε πει στη συνέντευξή της ότι η πιο δύσκολη συνεργασία της ήταν με Έλληνα σχεδιαστεί με το όνομα «Βασίλειος» και φυσικα όλοι κατάλαβαν ότι αναφερόταν στον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 είχε τα κορυφαία τοπ μόντελ της εποχής στις επιδείξεις του.

«Vassileios. Ήταν ένας σχεδιαστής μαγιό στην Ελλάδα. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη», είχε πει η Σίντι Κρόφορντ κατά τη διάρκεια εμφάνισή της στην εκπομπή Plead the Fifth, όπου οι καλεσμένοι καλούνται να αντπήσουν σε 3 δύσκολες ερωτήσεις κι έχουν το δικαίωμα να μην απαντήσουν μόνο σε μια.

Μετά απ’ αυτό, πάντως, η Σίντι Κρόφορντ θέλησε να… πάρει πίσω ό,τι είπε. Και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της με τον Βασίλειο Κωστέτσο από τις συνεργασίες τους τη δεκαετία του ’90.

Το γνωστό μοντέλο ανέβασε και στιγμές από την πασαρέλα, όπου είχε περπατήσει με δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή. Και ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση.

«Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου.

Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί», έγραψε στην ανάρτησή της.

Κάτω από την ανάρτησή της, ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολίασε: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Αργότερα, ο Έλληνας σχεδιαστής έκανε ανάρτηση με σειρά φωτογραφιών της Σίντι Κρόφορντ με δημιουργίες του. 

«Στιγμιότυπα από την ιστορική επίδειξη μόδας στην Αθήνα με πρωταγωνίστρια τη Σίντι Κρόφορντ που καταχειροκροτήθηκε από χιλιάδες καλεσμένους. Πάντα φρόντιζα τα supermodels που έφερνα στην Αθήνα να αισθάνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ξένων επιδείξεων, του Παρισιού, του Μιλάνου ή της Νέας Υόρκης και όχι μιας βαλκανικής χώρας» έγραψε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version