Site icon NewsIT

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης χόρεψαν ξέφρενα: Δείτε το βίντεο του Good Job Nicky

29.08.2024 | 21:33
Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης χόρεψαν ξέφρενα: Δείτε το βίντεο του Good Job Nicky

Ένα βίντεο με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον 33χρονο γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρης κατέγραψε ο Good Job Nicky, στο οποίο χορεύουν ξέφρενα, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους, την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και μικρότερος αδελφός του βρέθηκαν με τη μητέρα τους, Σοφία Αλιμπέρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο Good Job Nicky απαθανάτισε τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα να είναι σε νυχτερινό κέντρο και να χορεύουν και να γελάνε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα τους τελευταίους μήνες και βιντεοσκοπήθηκε από τον Good Job Nicky ιδιαίτερα ευδιάθετη αγκαλιά με τον φωτογράφο γιο της. Η ίδια μάλιστα έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στο νησί της Πάρου, όπου βρέθηκαν και οι γιοι της τα τελευταία 24ωρα.

Ο Good Job Nicky, ή Νικόλας Βαρθακούρης όπως είναι το όνομά του είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράστηκε αυτή την στιγμή με τους followers του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέκτησε τον γιο της Μιχαήλ με τον Γιάννη Πάριο πριν 33 χρόνια και τον Νικόλα πριν 29 χρόνια. Με τον γνωστό τραγουδιστή χώρισε το 1998.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version