Lifestyle

Η στιγμή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βλέπει τον Στάθη Σχίζα και τον προσπερνάει αμίλητη

Ο Στάθης Σχίζας ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις όταν από μπροστά του πέρασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και μετά τον χωρισμό τους, υπήρξαν φήμες περί επανασύνδεσης. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι δυο τους βρέθηκαν τυχαία σε εκδήλωση, με την κάμερα της εκπομπής «Weekenders» του ΑΝΤ1 να καταγράφει ένα στιγμιότυπο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης και ενώ ο Στάθης Σχίζας και ενώ μιλούσε στην κάμερα, πέρασε από μπροστά του η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η στιγμή ήταν αμήχανη, καθώς εκείνη πέρασε δίπλα του, τον είδε, αλλά δεν σταμάτησε ούτε για ένα «γεια», ούτε για ένα διακριτικό νεύμα.

Το περιστατικό σχολιάστηκε επιτόπου από τον δημοσιογράφο, όμως ο Στάθης Σχίζας, εμφανώς αμήχανος, δεν μπήκε στον πειρασμό να πει κάτι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχιζα μετά τον χωρισμό τους δεν ήταν και το καλύτερο. Η influencer και ο επιχειρηματίας δεν διατηρούν πλέον ούτε τυπικές σχέσεις.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει να κάνει ταξίδια, που το ξέρω και ‘γω, όπως ξέρω ότι δούλευε και πάρα πολύ. Και μαζί όταν ήμασταν, ξέρω ότι είναι σκυλί στη δουλειά» είχε πει ο Στάθης Σχίζας το 2024 για την πρώην σύντροφό του.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της αγόρασαν πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 13 εκ. δολαρίων
Το ζευγάρι πέτυχε μία καλή συμφωνία για το διαμέρισμα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, το οποίο το 2018 διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Σκάρλετ Γιόχανσον
Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με αφορμή τη μετακόμιση σε νέο σπίτι, είχε λάβει αρκετά μηνύματα στα social media, τα οποία είχαν να κάνουν για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και τα σενάρια του χωρισμού τους
Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Έφη Μουρίκη: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου είπε “το βλέπεις το διαζύγιο” για αστείο και το έκαναν τίτλο ότι χωρίζουμε»
«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media, στο θέατρο ή στην τηλεόραση να μην έχουν την ανάλογη αποδοχή» λέει η Έφη Μουρίκη
Η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης