Lifestyle

Η ταινία «The Marvels» είναι μια διαφορετική ταινία υπερηρώων – Δείτε το trailer

Μια διαφορετική ταινία υπερηρώων υπόσχεται η Marvel με χαρακτήρες μέσα από το μοναδικό κόσμο της, καθώς το νέο project με τίτλο «The Marvels» είναι μια ταινία δράσης με αστείρευτο χιούμορ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία εκ των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας.

Το γενικό ενδιαφέρον για το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel φαίνεται να έχει εξασθενίσει, αλλά ο ισχυρός κατάλογος των επερχόμενων ταινιών της Marvel Studios καθιστά σαφές ότι η «μηχανή» δεν πρόκειται να επιβραδύνει σύντομα.

Και ενώ το όνομα της Marvel μπορεί να μην είναι αρκετό για να εγγυηθεί πλέον ένα πολιτιστικό φαινόμενο, η Νία ΝταΚόστα (Nia DaCosta) πιστεύει ότι το επερχόμενο ντεμπούτο της με την ταινία υπερηρώων «The Marvels» είναι αρκετά μοναδική ώστε να γίνει επιτυχία στους θαυμαστές των κόμικ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Total Film», η ΝταΚόστα είπε ότι κατανοεί το επιχείρημα που λέει ότι οι θεατές έχουν βαρεθεί τις ταινίες με υπερήρωες, αλλά εξήγησε ότι πιστεύει πως το «The Marvels» έχει έναν μοναδικό κωμικό τόνο που θα το ξεχωρίσει από το πλήθος.

«Νομίζω ότι η κούραση για τους υπερήρωες είναι γεγονός», είπε η ΝταΚόστα. «Η μεγαλύτερη διαφορά από τις άλλες ταινίες του MCU μέχρι σήμερα είναι ότι το [“The Marvels” είναι] πραγματικά εκκεντρικό και αστείο. Οι κόσμοι στους οποίους πηγαίνουμε σε αυτήν την ταινία είναι κόσμοι αντίθετοι με άλλους που έχετε δει στο MCU. Φωτεινοί κόσμοι που δεν έχετε ξαναδεί».

Το «The Marvels» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

 

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση του Αλκίνοου Ιωαννίδη για την «κόντρα» με τον Αχιλλέα Μπέο, η τραγωδία των Τεμπών και η τραπ μουσική
«Γίνεται γραφικό όλο το θέμα, μια αστεία υπόθεση μεταξύ ενός τραγουδιστή και ενός δημάρχου. Αυτό είναι το ενοχλητικό. Κατά τα άλλα δεν με ενοχλεί τίποτα σε αυτή την υπόθεση, όχι» λέει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα»
«Έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με τη Τζένη που ήμασταν συμμαθήτριες. Δεν ήταν κάτι ερωτικό, φιλιόμασταν, ήμασταν αγκαλιά, κοιμόμασταν μαζί η μια στο σπίτι της άλλης, θέλαμε να καπνίζουμε» αποκαλύπτει η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: Ο «πάτερ Ραλφ» από «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές
Η θρυλική αμερικανική σειρά της δεκαετίας του '80 «έσπασε» ταμπού της εποχής με τον «ανάρμοστο» έρωτα της «Μέγκι», Ρέιτσελ Γουάρντ για τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν στον ρόλο του καθολικού ιερέα, Ράλφ ντε Μπρικασάρ
Χαρακτηριστική σκηνή από τη θρυλική σειρά «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν και τη Ρέιτσελ Γουάρντ