Κυριακή, 4 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πανηγύρισε με τον Λευτέρη Πετρούνια το ιστορικό χάλκινο στους Ολυμπιακούς 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πανηγύρισε με τον Λευτέρη Πετρούνια το ιστορικό χάλκινο στους Ολυμπιακούς 
Φωτογραφία NDPPHOTO

Το Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται η Τατιάνα Μπλάτνικ. Και ήταν παρούσα στον ιστορικό αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια και στην κατάκτηση του τρίτου Ολυμπιακού του μεταλλίου στους κρίκους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους και έκανε το ανεπανάληπτο: έχει τρία μετάλλια και τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις: χρυσό στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, χάλκινο στο Τόκιο και στο Παρίσι!

Κανείς άλλος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος των κρίκων δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Ανεβάζοντας βίντεο από την προσπάθεια του «άρχοντα των κρίκων» και μια φωτογραφία μαζί του και το… χάλκινο μετάλλιό του, η Τατιάνα Μπλάτνικ αποθέωσε τον Λευτέρη Πετρούνια!

«Τόσο περήφανη να μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο, θρύλο.

Βλέποντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κατακτά το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο: «Άρχοντας των κρίκων», πραγματικά. Συγχαρητήρια!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

 

Η αφοσίωσή του, η επιμονή του, και το μήνυμα «είτε θα βρούμε το δρόμο είτε θα τον δημιουργήσουμε», που μοιράστηκε για την καμπάνια του breathehellas, δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό σήμερα: όλα είναι δυνατά», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις