Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πως κρατά στην κατάψυξη τους πλακούντες – «Είναι καλή τύχη»

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πως κρατά στην κατάψυξη τους πλακούντες – «Είναι καλή τύχη»
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όπως σχεδόν κάθε μανούλα, έτσι και η Τόρι Σπέλινγκ του «Beverly Hills, 90210», έχει κρατήσει κάποια ενθύμια από την «μωρουδιακή» περίοδο των παιδιών της.

Ωστόσο, αυτό που αποκάλυψε η Τόρι Σπέλινγκ, γνωστή για τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά των ‘90s, «Beverly hills 90210», μάλλον προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις – ανατριχίλα κλπ.

Η ηθοποιός, έκανε γνωστό ότι κρατά στην κατάψυξη δύο πλακούντες, παρά το γεγονός ότι η τελευταία φορά που γέννησε, τον γιο της Beau McDermott, ήταν το 2017.

Κατά τη διάρκεια του podcast Misspelling – στο επεισόδιο της Παρασκευής (28.06.2024), η 51χρονη reality star παραδέχτηκε ότι δεν είναι «σίγουρη» για το ποιος από τους πλακούντες των παιδιών της είναι «εκεί μέσα».  

«Υπάρχουν δύο πλακούντες στην κατάψυξη», είπε στους ακροατές. «Εκτός αν έχω τον μεγαλύτερο πλακούντα στον κόσμο, υπάρχουν δύο κάδοι εκεί μέσα».

Ενώ εξηγούσε γιατί κρατούσε ακόμα τον πλακούντα της, η Spelling επέμεινε ότι είναι φυσιολογικό να τους «καταψύχει».

«Λένε ότι είναι καλή τύχη να τον τρως ή ότι είναι καλή τύχη να τον θάβεις ή ότι είναι καλή τύχη να τον στέλνουν και να τον κάνουν αυτή τη σκόνη και να τον βάζουν σε χάπια», είπε η μητέρα πέντε παιδιών. «Απλά είμαι πολύ τεμπέλα για να το στείλω», σημείωσε και συνέχισε: «Υποτίθεται ότι κάνει καλό στο σώμα σου και το βγάζουν από το σώμα σου και είναι καλό να το ξαναβάλεις στο σώμα σου».

Παραδόξως, αποκάλυψε ότι ο πλακούντας, από την πιο πρόσφατη εγκυμοσύνη της, φυλάσσεται στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.

«Λυπάμαι πολύ για την καλύτερή μου φίλη Jess, γιατί ο πλακούντας του γιου μου Beau, βρίσκεται ακόμα στην κατάψυξή της», είπε η ηθοποιός.

«Ήρθε στο νοσοκομείο την ημέρα που γεννήθηκε ο Beau. Έρχεται στο νοσοκομείο σε κάθε γέννα… Αλλά επειδή έκανα καισαρική και είχαμε επιπλοκές και ο Beau είχε κάτι όπου έπρεπε να μείνουμε στο νοσοκομείο για λίγο».

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, θυμάται ότι ρώτησε τη φίλη της: «”Μπορείς να πάρεις τον πλακούντα στο σπίτι γιατί μου τον έδωσαν και δεν ξέρω τι να τον κάνω;” Έτσι εκείνη, σαν σωστή κολλητή φίλη, τον πήρε σπίτι».

Παρά τη γενναιοδωρία της να πάρει τον πλακούντα στο σπίτι, η Spelling εξομολογήθηκε ότι δοκίμασε την υπομονή της Jess αποτυγχάνοντας να τον πάρει πίσω.

«Νιώθω ότι μου έχει ζητήσει μερικές φορές τα τελευταία επτά χρόνια να τον πάρω πίσω και εγώ λέω “Ναι, την επόμενη φορά που θα είμαι εκεί, και μετά δεν το κάνω”», σκέφτηκε η Spelling. «Δεν το παίρνω πίσω, αλλά θα το κάνω. Θα το κάνω μια μέρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις