Site icon NewsIT

Η Τόρι Σπέλινγκ σκέφτεται να ανοίξει λογιαριασμό στο OnlyFans για τα δίδακτρα των παιδιών της

02.08.2024 | 21:18
Η Τόρι Σπέλινγκ σκέφτεται να ανοίξει λογιαριασμό στο OnlyFans για τα δίδακτρα των παιδιών της

Η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ θα κάνει τα πάντα για να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών της στο κολέγιο, όπως να δημιουργήσει προφίλ στο OnlyFans.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, misSPELLING, η γνωστή ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ, μητέρα πέντε παιδιών, συζήτησε το κόστος των διδάκτρων του κολεγίου και αστειεύτηκε ότι «θα πρέπει να πάει στο OnlyFans για να τα βάλει στο κολέγιο».

Η Spelling είναι μητέρα του 17χρονου Liam Aaron McDermott, της 16χρονης Stella Doreen, της 12χρονης Hattie Margaret, του 11χρονου Finn Davey, και του 7χρονου Beau Dean, καρποί του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Dean McDermott.

«Υπάρχουν κωμικοί και σεφ και βίντεο και ο κόσμος πληρώνει. Είναι σαν να μπορείς να γίνεις συνδρομητής, αλλά πολλές ηθοποιοί το κάνουν τώρα και δείχνουν πράγματα», είπε προς τον καλεσμένο της, τον ηθοποιό William Shatner.

Η ίδια διευκρίνισε απαντώντας στις απορίες του Shatner:«Αν είστε με μπικίνι ή κάτι αποκαλυπτικό, αν οι άνθρωποι εγγραφούν και πληρώσουν περισσότερα, μπορούν να πάρουν μια φωτογραφία σας με το στήθος σας να φαίνεται».

«Τα πάντα να φαίνονται;» ρώτησε ο Σάτνερ, με την Σπέλινγκ να απαντά: «Αν θέλετε, αν το επιλέξετε».

Η Spelling είπε ότι γνωρίζει διασημότητες που βγάζουν χρήματα από την συνδρομητική υπηρεσία, όπως την Denise Richards, η οποία δημιούργησε λογαριασμό τον Ιούνιο του 2022. «Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, εφαρμογής Cash, PayPal», πρόσθεσε.

Στην προτροπή μάλιστα του ηθοποιού να στείλει τα παιδιά της να δουλέψουν η Σπέλινγκ απάντησε «όχι» αποφασιστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version