Site icon NewsIT

Η Τζένιφερ Άνιστον κατά του Τζέι Ντι Βανς για τις δηλώσεις για «άτεκνες κυρίες με γάτες»

25.07.2024 | 12:01
Η Τζένιφερ Άνιστον κατά του Τζέι Ντι Βανς για τις δηλώσεις για «άτεκνες κυρίες με γάτες»

Η Τζένιφερ Άνιστον στράφηκε κατά του Τζέιμς Ντι Βανς για μία δήλωσή του από το παρελθόν όπου έκανε λόγο για «άτεκνες γυναίκες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους».

Με αφορμή τις παλαιότερες δηλώσεις του Τζέιμς Ντι Βανς – υποψηφίου αντιπροέδρου των ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ – ο οποίος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά, η Τζένιφερ Άνιστον τοποθετήθηκε δημόσια και τάχθηκε κατά του.

Σημειώνεται ότι ο Βανς έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το 2021 στον πρώην παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον, όταν αμφισβήτησε την ηγεσία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις επειδή δεν έχει βιολογικά παιδιά.

«Άτεκνες μεσήλικες γυναίκες με γάτες, που είναι δυστυχισμένες στην προσωπική ζωή τους» είχε πει.

JD Vance: Mega MAGA Misogynist

 

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον περιλάμβανε ένα screenshot ενός tweet που έφερνε στην επιφάνεια τη συνέντευξη του Τζέι Ντι Βανς από τον Ιούλιο του 2021.

Η ίδια έγραψε: «Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι… Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή», έγραψε. «Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version