Site icon NewsIT

Η Τζένιφερ Άνιστον συγκινεί για τον Μάθιου Πέρι, έναν χρόνο από τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

28.10.2024 | 19:43
Η Τζένιφερ Άνιστον συγκινεί για τον Μάθιου Πέρι, έναν χρόνο από τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

FILE PHOTO: Actor Matthew Perry poses at the CBS Studios rooftop summer soiree in West Hollywood, California May 18, 2015. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo

Η Τζένιφερ Άνιστον «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Μάθιου Πέρι, τιμώντας τη μνήμη του συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», ο οποίος «έφυγε» πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram αυτή τη γλυκιά ανάρτηση, στην πρώτη επέτειο του ξαφνικού θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Τη Δευτέρα (28.10.2024), η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον αγαπημένο «Τσάντλερ», «1 year ❤️‍🩹».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ετικέτα στο ίδρυμα Matthew Perry, το οποίο δημιούργησε η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού προς τιμήν του για να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με εθισμούς.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της ανάρτησης είναι από τα πρώτα τους χρόνια στη σειρά «Friends», στο εμβληματικό καφέ «Central Perk» με τον Μάθιου Πέρι να δείχνει χαρούμενος και υγιής.

Μετά τον θάνατο του φίλους τους, η Τζένιφερ Άνιστον και οι συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια», είχαν δηλώσει «τόσο εντελώς συντετριμμένοι» από την απώλειά του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version