Site icon NewsIT

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξαφάνισε το τατουάζ που είχε κάνει για τον Μπεν Άφλεκ: Οι φωτογραφίες που την «πρόδωσαν»

10.09.2024 | 14:34
Η Τζένιφερ Λόπεζ εξαφάνισε το τατουάζ που είχε κάνει για τον Μπεν Άφλεκ: Οι φωτογραφίες που την «πρόδωσαν»

Cast member Jennifer Lopez poses on the red carpet before "Unstoppable" is screened, as the Toronto International Film Festival (TIFF) returns for its 49th edition, in Toronto, Ontario, Canada, September 6, 2024. REUTERS/Mark Blinch

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να διαγράψει από τη ζωή της η Τζένιφερ Λόπεζ τον Μπεν Άφλεκ μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και οι δύο τους κρατούν τα προσχήματα, η απόφαση της τραγουδίστριας να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει για χάρη του, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η αποκάλυψη για την εξαφάνιση του τατουάζ έγινε στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα «disco» φόρεμα με βαθιά ανοίγματα στα πλευρά. Το μαύρο σχεδιάκι όμως κάτω από το στήθος της όπου ήταν αφιερωμένο στον Μπεν Άφλεκ… απουσίαζε.

Η πασίγνωστη star είχε «χτυπηθεί» με ένα τατουάζ στο σχήμα του απείρου όπου στην μία πλευρά είχε το όνομά της και στο άλλο το όνομα του πρώην συζύγου της.

Δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο αν η γνωστή τραγουδίστρια αφαίρεσε ή έκρυψε με μακιγιάζ το τατουάζ της, σύμφωνα με το pagesix.com.

Ίσως αυτή η κίνηση της Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία «απάντηση» στον Μπεν Άφλεκ όπου και εκείνος αφαίρεσε το τατουάζ που είχε κάνει για χάρη της 55χρονης τραγουδίστριας.

Ο γνωστός ηθοποιός παλιότερα είχε κάνει ένα τατουάζ – «δέσμευση» για χάρη της αγαπημένης του. Σε αυτό φαινόντουσαν δύο βέλη με ένα «J» και ένα «B» γραμμένα ανάμεσά τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version