Site icon NewsIT

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Αθήνας

25.07.2024 | 15:32
Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Αθήνας

«Ποιος κόλλησε ποιον κορονοϊό, κανείς δεν μπορεί να ξέρει», απάντησε σπάζοντας τη σιωπή της η Βάνα Μπάρμπα.

Για το θέμα που έχει απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Αθήνας, μίλησε για πρώτη φορά η Βάνα Μπάρμπα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ξέσπασε για την καταγγελία που της έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σχετικά με το ότι περιφερόταν μαζί με τον διοικητή μέσα στο νοσοκομείο, ενώ εκεί νοσούσε με κορονοϊό.

«Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα;», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία», κατέληξε η ηθοποιός.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στην καταγγελία του είχε αναφέρει πως η ηθοποιός κινούνταν σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου χωρίς μάσκα.

«Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή, ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορονοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής», είχε καταγγείλει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version