Site icon NewsIT

Η Βασιλική Μιλλούση καμάρωσε την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τις κόρες τους

30.07.2024 | 19:51
Η Βασιλική Μιλλούση καμάρωσε την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τις κόρες τους

Αν και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οικογένειά του λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρίσκεται στο πλευρό του. Αυτό δεν εμπόδισε την Βασιλική Μιλλούση να τον καμαρώσει από την Αθήνα.

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Βασιλική Μιλλούση όμως μέχρι να μάθει τα αποτελέσματα… «τρελάθηκε» από την αγωνία της.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανέβασε στο TikTok βίντεο που δείχνει την αγωνία που ζούσαν στην Αθήνα, τη στιγμή που διαγωνιζόταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της.

Οι κόρες της κάθονται σε «πρώτη» θέση μπροστά στην τηλεόραση ενώ η Βασιλική Μιλλούση δεν μπορεί να κάτσει σε ησυχία και κινείται νευρικά σε όλο το σαλόνι, κρατώντας το πρόσωπό της με γουρλωμένα μάτια.

Στην εικόνα του Λευτέρη Πετρούνια να προσγειώνεται στο έδαφος, αγκαλιάζει τα παιδιά της και βουρκώνει.

@vasilikimillousi #paris2024 #viral #fyp #myman #rings #olympics @Petrounias_Elef ♬ suono originale – sophia ★

«My man» (ο άνδρας μου), έγραψε στη λεζάντα, και περήφανα καμάρωσε την νίκη του μαζί με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτης αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με 3 Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους, την Κυριακή (04.08.2024) στις 16:00.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version