Site icon NewsIT

Η Βίκυ Λέανδρος μάγεψε στο Ηρώδειο – Ο βαρόνος πρώην σύζυγός της στη συναυλία της

07.09.2024 | 14:48
Η Βίκυ Λέανδρος μάγεψε στο Ηρώδειο – Ο βαρόνος πρώην σύζυγός της στη συναυλία της

Μάγεψε η Βίκυ Λέανδρος στο Ηρώδειο στη συναυλία της για την συμπλήρωση 60 χρόνων στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Με την αισθαντική της φωνή η Βίκυ Λέανδρος προσέφερε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γνωστές μελωδίες και νοσταλγία σε όσους έσπευσαν να βρεθούν στο Ηρώδειο.

Το παρών στην μεγάλη συναυλία έδωσαν διάσημοι εκπρόσωποι του θεάτρου και της μουσικής, που τίμησαν τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Μεταξύ αυτών ήταν η Ηρώ Μανέ, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Shaya αλλά και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, ο Βαρόνος Έννο Φον Ρούφιν, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για περίπου 20 χρόνια, από το 1986 έως και το 2005.

«Θα πιώ λίγο καφέ πάλι, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Δε ξέρω. Ξέρετε αγαπητοί φίλοι προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα. Αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω», ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος από τη σκηνή του Ηρωδείου, όπως ακούγεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη στο προφίλ της στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι η Βίκυ Λέανδρος μετρά δεκάδες βραβεία και περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, ενώ έχει ηχογραφήσει τραγούδια στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά, ιαπωνικά, ιταλικά, ισπανικά και φυσικά στα ελληνικά.

Το 1967 τερμάτισε 4η στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο με το κομμάτι «L’amour est bleu», ενώ πέντε χρόνια αργότερα αναδείχθηκε νικήτρια του θεσμού με το τραγούδι «Aprés toi», ξανά ως εκπρόσωπος του Μεγάλου Δουκάτου.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε ένα θέμα όσον αφορά στη συναυλία της στο Ηρώδειο καθώς είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο πατέρας της Λέο Λέανδρος της απαγορεύει να πει τα τραγούδια του.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πως η τραγουδίστρια δεν ανέφερε το όνομά του στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κάτι που η ίδια διέψευσε, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε λάθος της εταιρείας παραγωγής.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version