Παρασκευή, 4 Οκτ.
27oC Αθήνα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM και τις αντιδράσεις για την Ματούλα Ζαμάνη – «Τα ακούω βερεσέ»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM και τις αντιδράσεις για την Ματούλα Ζαμάνη – «Τα ακούω βερεσέ»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε νέα συνέντευξη και τόνισε πως της λείπει το GNTM. Αν επέστρεφε και της γινόταν πρόταση, δεν θα έλεγε όχι, όπως ανέφερε.

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μίλησε για το «First Dates», την επιστροφή του «GNTM» αλλά και τα σχόλια για τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Περιμένω τον προγραμματισμό του καναλιού να μας πει πότε θα ξεκινήσει το First Dates. Ο Γιώργος Καράβας είναι πολύ καλός στο My Style Rocks, του έχω αδυναμία. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι σταθερή αξία, η Καραβάτου είναι λατρεία.

Θέλω να επιστρέψει το GNTM, μου λείπει από την τηλεόραση. Δε μου έχει γίνει πρόταση, αν μου το προτείνουν δε θα πω όχι».

Για τη Ματούλα Ζαμάνη λέει: «Το μόνο που ζήλεψα είναι ότι δεν ήμουν εκεί. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατάγεται από την Ελλάδα ενώ έχει ρίζες και από τη Γαλλία, αφού η γιαγιά της έχει γίνει γνωστό ότι ήταν γαλλικής καταγωγής. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 1975. 

Από πολύ μικρή ηλικία είχε κλίση στη μόδα και έτσι αποφάσισε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα. Έχει ζήσει και στον Καναδά, αφού για πέντε χρόνια σπούδαζε Art & Design, ενώ μετά επέστρεψε στην Ελλάδα και δούλεψε ως Junior fashion editor.

Το πραγματικό της όνομα είναι  Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου, αφού το έχει πάρει από την Οσία Γενεβιέβης εκ Παρισίων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις