Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ιλάειρα Ζήση: «Μανούλες μου περιέγραφαν τον θηλασμό σαν επώδυνο και αγγαρεία»

Ιλάειρα Ζήση: «Μανούλες μου περιέγραφαν τον θηλασμό σαν επώδυνο και αγγαρεία»

«Τελικά όμως όσα άκουσα, ήταν όλα ψέματα και εμείς είμαστε μια χαρά», διευκρίνισε η Ιλάειρα Ζήση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικιού που έγιναν γονείς για πρώτη φορά και γι’ αυτό μίλησαν σε απευθείας σύνδεση από το μαιευτήριο, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή Summer’s Cool του ΣΚΑΪ. 

«Ο θηλασμός είναι ένα μαγικό συναίσθημα που μου το περιέγραφαν πολύ άσχημο, επώδυνο και σαν αγγαρεία άλλες μανούλες. Τελικά όμως όσα άκουσα, ήταν όλα ψέματα και εμείς είμαστε μια χαρά. Το βιώνουμε καταπληκτικά και δεν θα μπορούσε να μας έχει συμβεί κάτι καλύτερο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ιλάειρα Ζήση στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Επίσης, Μαυρίκιος Μαυρικίος εξομολογήθηκε: «Η κλινική που είμαστε τώρα είναι ακριβώς εδώ που είχε γίνει και η προηγούμενη διαδικασία. Σκεφτόμαστε με την Ιλάειρα ότι πριν από ακριβώς ενάμιση χρόνο, ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε απέναντι τους μπαμπάδες και τις μανούλες να κοιτάζουν τα μωράκια μέσα από το τζάκι ενώ εμείς ήμασταν στην απέναντι πτέρυγα.

Εκεί όπου γινόταν η διαδικασία των αποβολών και όλα αυτά. Και σκέφτομαι πως γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Πραγματικά θέλω να στείλουμε το μήνυμα σε όλους ότι αρκεί μια προσευχή, η αγάπη του ζευγαριού και όλα αργά ή γρήγορα θα γίνουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις